Partizan hoće da se otarasi Đembe, dolaze Leković, Trajković, Škuletić i Vulićević?

Prelazni rok već se kuva u Humskoj. Novi trener Nikolić želi igrače s kojim je sarađivao u Vojvodini

  • 1

Marko Nikolić je pre dva dana na koktelu povodom završetku jesenjeg dela sezone istakao da je već preneo želje Upravi po pitanju pojačanja u Humskoj, a prema navodima beogradskog Sporta, njegove želje (koje nisu male) će pokušati da budu ostvarene u što kraćem roku.

Ipak, pokeru imena koja su danas osvanula na naslovnicama sportske štampe trebalo bi kao najvažnije dodati da srpski šampion želi da prekine saradnju sa Erikom Đembom - Đembom, Kameruncem koji baš i nije opravdao svoj renome tokom prvog dela sezone.

Plata Kamerunca je među najvećima u Humskoj (oko 220.000 eva na godišnjem nivou), a Partizanu je to mnogo, naročito kada se uzme u obzir učinak veziste prethodnih meseci.

U sredu je Đemba boravio na stadionu, gde je sa Albertom Nađom pričao o budućnosti u Beogradu, odakle je otišao za Nant na odmor.

Veliko je pitanje hoće li se uopšte vraćati u Srbiju, pogotovo kad se na to doda podatak Sporta da Partizan ima određena dugovanja prema njemu.

POKER VOJVODINE DOLAZI

Sad o pojačanjima!

Ako ste mislili da su Vulićević i Trajković jedini koji bi mogli iz Vojvodine da pređu u redove srpskog šampiona, prevarili ste se.

Napadač Škuletić, dete Partizana, mogao bi ponovo u napadački "red crno-belih", a to je i sam potvrdio u razgovoru za Sport.

- Voleo bih opet da sarađujem sa Nikolićem!

- Konkretnih kontakata nije bilo sa Partizanom - demantovao je pregovore dva kluba oko njegovog odlaska iz Novog Sada.

Vladimira Volkova (ističe ugovor na leto), mogao bi da zameni Nikola Leković, dugogodišnji levi bek Rada, sada član Vojvodine, koji je upravo na nagovor Nikolića otišao sa njim put Novog Sada.

Blic otkriva da bi još jednom mogao da promeni sredinu u manje od godinu dana, ovoga puta ispunivši želju čelnika crno - belih koji već nekoliko polusezona pokušavaju da ga privole da dođe i obuče crno-beli dres.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs/Sport/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    19. decembar 2013 | 12:55

    Joj Bato, ovi srusise ya dva dana sve sto si ti gradio godinama :P

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA