STOJADINOVIĆ: Neće mene da smenjuje Kokeza!

Sportski direktor Zvezde ocenio da su igrači instruisani da u javnost izađu sa optužbama o njemu, da bi neko drugi vodio prelazni rok

  • 12

Sportski direktor FK Crvena zvezda Zoran Stojadinović, kojeg je nekoliko fudbalera optužilo da kvari atmosferu i spletkari u klubu, u sredu je imao sastanak sa predsednikom Draganom Džajićem. Posle sastanka Stojadinović je svu krivicu za stanje među "crveno-belima" svalio na Slavišu Kokezu, potpredsednika kluba.

- Nema šanse da me smene Kokeza i ekipa. To je instruisana priča preko igrača, a ceo grad zna od koga je potekla - izjavio je Stojadinović za Blic.

Sportski direktor priznaje da nije razgovarao sa igračima, ali tvrdi da je upućen kako zaista stoje stvari.

- Razgovarao sam sa kim treba i znam da to nisu njihove reči. To je priča samo jednog od njih - ocenio je Stojadinović, a nije teško zaključiti da se radi o Nikoli Mijailoviću.

- Nastaviću dalje, a ako Upravni odbor hoće da me smeni, to je na njima. Mislim da sa predsednikom Džajićem imam dobru komunikaciju i osećam da možemo da napravimo odlično proleće - rekao je sportski direktor, a onda objasnio i kako on vidi motiv za sukobe koji trenutno potresaju "Marakanu".

- Žele da preuzmu vođenje prelaznog roka. Da dovode igrače koje oni žele i kako žele. Biću jasan: ili ću ja raditi prelazni rok i to kako treba ili neću biti na ovoj poziciji - prvi put je Stojadinović nagovestio da bi i sam mogao da se povuče.

U fudbalskim krugovima pominje se Goran Bunjevčević kao mogući naslednik Stojadinovića. Bunjevčević je već bio sportski direktor u vreme Toplice Spasojevića.

Fudbaleri, konkretno Mijailović i Miloš Ninković, ponovili su stav da je Stojadinović štetan po ekipu.

- Zataškavalo se sve, prljav veš je guran ispod tepiha, došlo je vreme da se kaže istina. Da li je normalno da se izađe pred igrače i kaže da je Čović za neki stari dug platio Ranku Stojiću 600.000 evra i da mi zato nemamo pare? Šta nas zanima kome je Čović platio šta? Zašto se o tome govori pred igračima? Da bi se pomoglo klubu? Ili možda da bi sebe uveličao? Mi se samo nadamo da ćemo posle ovoga imati sređeniju situaciju u upravi, u svlačionici, da ćemo uspeti da se konsolidujemo i da na kraju osvojimo titulu - izjavio je Nikola Mijailović tokom gostovanja na Radiju B92.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs / Izvor: Blic, B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    19. decembar 2013 | 12:27

    Tako je!!! Dok si sa ABOLIRANIM u LJUBAVI niko nesme da te dira (osim njega ) !!! PARTIZAN NAJVECI SRPSKI BREND !!!

  • meek mill

    19. decembar 2013 | 11:09

    kokeza napolje

  • GP

    19. decembar 2013 | 12:40

    Ugasiti najvece zlo srpskoga fudbala!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA