U Arenu zbog rukometašica došli iz Crne Gore, Niša... (FOTO)

Atmosfera tokom polufinala SP između Srbije i Poljske je za svaku pohvalu! Gledaoci došli iz drugih gradova Srbije i Crne Gore

  • 4

Srpske rukometašice na krilima pune „Arene“ grabe ka finalu Svetskog prvenstva! Ovakvu atmosferu na ženskom rukometu su naše heroine sanjale, i sada u borbi za finale su je doživele!

 

Podrška od sigurno dvadesetak hiljada ljudi, među kojima su i trubači, navija zdušno za naše heroine, a mnogi gledaoci dolazili su čak i iz drugih gradova Srbije, ali i Crne Gore.

 

 

I ovaj put na tribina dominiraju velike srpske zastave sa napisanim Herceg Novi i Danilovgrad, a ljubitelji rukometa su u Beograd došli iz Ivanjice, Hrtkovaca, Niša...

 

Nema sumnje da će rekord biti oboren, i očekujemo zvaničan podatak.

 

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

 

(B.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srb

    20. decembar 2013 | 19:50

    Било је и нас из Републике Српске! Чисто да се зна;)

  • Pv

    20. decembar 2013 | 19:35

    Pljevlja vole Srbiju...:-* uzmite zlato zasluzile ste...

  • 032

    20. decembar 2013 | 22:37

    I opet ja da kažem da bez Nišlija, Banjalučana i Novljana nema navijanja. Svaka čast! Prošle godine sam bila u šoku kad sam gledala kvalifikacioni meč za Eurobasket u Nišu. Ej, došla grupa građana iz Estonije ili sa Islanda, uglavnom odnekud bogu iza leđa, a Čair pun i oni navijaju kao da je finale EP. Još jednom, svaka čast! Hvala i Crnogorcima koji su prošle godine navijali za naše dok su čekali utalmicu njihovih devojaka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA