KAPITENU NIJE DO SLAVLJA:Lekić povređena, ali igra u nedelju!

U utakmici polufinala Svetskog prvenstva u rukometu za žene između Srbije i Poljske naš kapiten doživeo povredu noge, ali nastup u finalu nije pod znakom pitanja

  • 0

Naše rukometašice plasirale su se u finale Svetskog prvenstva posle pobede nad Poljskom. Veliko slavlje u "Kombank Areni" ipak nije upotpunjeno.

Naš kapiten Andrea Lekić doživela je nezgodnu povredu i nije bila u stanju da se skroz raduje uspehu reprezentacije i nije se pojavila u miks zoni sa ostalim devojkama već je ostala na terenu gde su je masirali fizioterapeuti..

Sjajni srednji bek je odmah posle utakmice podvrgnuta terapijama i masaži, kako bi se videlo koliko je povreda teška. Lekar nacionalnog tima Vladimir Jakovljević izjavio je ipak da povreda nije teže prirode:

- Pojavio se otok i podliv na peti, ne bi trebalo da bude ništa problematično. Moje mišljenje je da je povreda u rangu srednje teških, ali ne i nešto zbog čega bi se propustilo finale Svetskog prvenstva. Pratićemo situaciju i preduzeti adekvatnu terapiju - rekao je Jakovljević novinarima u Areni.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA