KATARINA TOMAŠEVIĆ: Penzionerka, drago mi je! (VIDEO)

Golman ženske rukometne reprezentcije istakla je da je velika želja za pobedom rezultirala ubedljivom pobedom nad Poljskom u polufinalu SP

  • 1

Samo šest golova su Poljakinje uspele da postignu u prvom poluvremenu polufinala Svetskog prvenstva protiv rukometašica Srbije. Jaka odbrana i veličanstvena Katarina Tomašević su za to odgovorne.

- Drago mi je, penzionerka! - rekla je nasmejana Katarina novinarima posle ubedljive pobede 24:18, koju je našu reprezentaciju poslala u borbu za zlatnu medalju, što im automatski obezbeđuje nacionalnu penziju.

- Odbrana je funkcionisala od početka vrhunski, to je urodilo plodom. Mislim da smo pokazale koliko smo želele pobedu, i to se videlo, odigrale smo na vrhunskom nivou. Zaslužujemo tu medalju - rekla je "ministarka odbrane" a na pitanje koga bi pre u želela za rivala u finalu odgovara:

- Ja bih volela Dansku, mada mi je svejedno - izjavila je Tomašević, koja je ubeđena da će se okititi zlatnom medaljom.

- Naravno, zato smo i tu!

GRUPNA PORUKA: SASVIM JE SVEJEDNO KO JE RIVAL U FINALU!

Svetlana Ognjenović je bila neverovatno mirna posle pobede.

- Došli smo do medalje... mislim da još nisam svesna, biću valjda za nekih sat-dva. Nisam razmišljala o protivniku, nebitan nam je. Naravno da je zlato, krajnji cilj.

Jelena Erić je nasmejala novinare kada nije zapamtila pitanje u vezi s tim da su naše reprezentativke odigrale meč bez pritiska.

- Nije mala stvar... nije da nije bilo pritiska i tenzije. Mi igramo polufinale Svetskog, a prošle godine smo izgubili polufinale Evropskog. Mislim da se svima to provlačilo kroz glavu. Nije mala stvar pred tolikim brojem ljudi, svojom publikom, verujem da su nas i preko malih ekrana gledali... To je stvarno neverovatno.

- Mislim da i dalje nismo svesne koliko smo dobre i koliko smo jake.

Ni Erićevoj nije bitno da li će u finalu protivnik biti Danska ili Brazil.

- Svejedno, bitno je samo da igramo ovako kako igramo, onda neće biti problema da se igra ni protiv jedne reprezentacije - zaključila je Jelena Erić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(B.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja_bl

    21. decembar 2013 | 00:49

    Banja Luka i Republika Srpska je uz Vas. Samo hrabro do zlata!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA