Lovernj najbolji skakač Evrolige!

Centar Partizana imao 9,3 skoka prosečno na deset mečeva regularnog dela najjačeg takmičenja. Na drugom mestu je Zvezdin centar Boban Marjanović sa 7,7 skokova prosečno

  • 1

Košarkaš Partizana, Žofri Lovernj  najbolji je skakač u prvom delu Evrolige, tako je objavljeno na zvaničnom sajtu najjačeg košarkaškog takmičenja u Evropi. Francuski reprezentativac je prosečno po meču beležio 9,3 skoka.

Svojim sjajnim partijama pomogao je crno-belima da prebrode grupnu fazu i da se plasiraju u Top 16. Na drugom mestu po broju uhvaćenih lopti nalazi se Boban Marjanović iz Crvene zvezde sa 7,7 skokova po utakmici. U ostalim statističkim kategorijama nema srpskih košarkaša ili igrača srpskih klubova među prvih u dosadašnjem delu Evrolige.

Partizan će igrati u grupi F Top 16 faze, dok je Crvena zvezda završila svoje učešće u ovogodišnjem izdanju najjačeg košarkaškog takmičenja.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    21. decembar 2013 | 19:43

    Najbolji skakac Evrope-bravo Zofri !!! a tek da je visok kao banderas iz FMPduva(ga) bio bi najbolji skakac na svetu !!! PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA