Devojke, kako se postaje šampion? Izađeš na teren kad je najteže i pobediš! (VIDEO)

Pogledajte odličan video u kojem su sažeti motivacioni govori naših vojskovođa iz rata, bivšeg Premijera Zorana Đinđića, srpskih trenera, neki kultni dijalozi iz srpskih filmova i prikazani veliki uspesi naših košarkaša, vaterpolista, Novaka Đokovića i odbojkaša

  • 9

U nedelju od 17.15 sve oči biće uprete u teren "Kombank Arene" gde će se u finalu Svetskog prvenstva u rukometu za žene sastati selekcije Srbije i Brazila. Svi u taboru našeg nacionalnog tima sigurno pamte prošlogodišnje Evropsko prvenstvo, koje se takođe održalo u našoj zemlji, a naše devojke su posustale na poslednjem stepeniku pred medalju.

Reprezentacija Srbije je tada izgubila meč od Mađarske u borbi za bronzanu medalju, a srpske rukometašice  su meč završile u suzama.

 Ove godine je drugačija priča. U susret finalu naši navijači su napravili i specifičan video klip. U njemu su sažeti motivacioni govori naših generala iz Prvog Svetskog rata, bivšeg Premijera Zorana Đinđića, srpskih trenera,neki kultni dijalozi iz srpskih filmova i prikazani veliki uspesi naših sportista.

Na ovaj način našim rukometašicama je stavljeno do znanja da smo uz njih i da verujemo u veliki uspeh srpskog rukometa, a samim tim i sporta.

Naša selekcija na terenu deluje impresivno, atmosfera u ekipi je fenomenalna, stečeni su svi uslovi da se Srbija osveti Brazilu za jedini poraz na prvenstvu i popne na krov Sveta. Srebro je obezbeđeno, a svi su ubeđeni da će se ove godine najsjanija medalja nositi oko vrata naših rukometašica. A suza i ako bude, biće ih od sreće.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    22. decembar 2013 | 00:53

    Aaa, najezila sam se! Republika Srpska je uz vas, srecno! Srbijaa

  • ДАШОНИ

    22. decembar 2013 | 08:11

    ПОНОСАН САМ НА ВАС СЕСТРЕ МОЈЕ И САМО ДАЉЕ ДО ПОБЕДЕ

  • Invisible

    22. decembar 2013 | 02:58

    Predivan video... uzimamo zlato bre!!! Mi smo SRBI, a mi dobijamo kad je najteze!!!! Gazi redom smradove iz Evrope i okoline!!!!!! SRBIJAAAA!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA