CAKA U SUAREZOVOM UGOVORU: Može da ide ako Liverpul ne uđe u Ligu šampiona!

Uprkos činjenici što će zarađivati 200 hiljada funti nedeljno, Luis Suarez će moći da napusti "crvene" u slučaju da ne obezbede plasman u elitno fudbalsko takmičenje

  • 1

Svi navijači Liverpula su se u petak radovali, jer su tada saznali da je njihov miljenik i najbolji igrač kluba, Luis Suarez ostaje na "Enfild roudu" do 2018. godine, odnosno da je produžio ugovor sa engleskim velikanom. Međutim, ostrvski mediji su već u subotu objavili informaciju koja će uvući zebnju u srca svima koji podržavaju "crvene".

U novom ugovoru koji je potpisao urugvajski napadač postoji i specijalna klauzula koja kaže da u slučaju da se Liverpul ne plasira u Ligu šampiona, Suarez može da napusti klub. Ovu informaciju ne treba uzeti kao istinitu, jer to je samo jedna od priča koja se vrti po novinama u Engleskoj, ali kako kažu u "Sandej ekspresu", Urugvajac je insistirao na unošenju ove klauzule, jer želi da konstantno igra u najjačem evropskom takmičenju.

Dakle, i pored toga što je sa platom od 200 hiljada funti nedeljno postao najplaćeniji fudbaler u istoriji tima sa "Enfilda" i što je otkupna klauzula za njega koju je odredio engleski klub 100 miliona funti, postoji mala kvačica u njegovom ugovoru, koju nisu očekivali svi kojima srce kuca za Liverpul.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ostap Bender

    22. decembar 2013 | 16:07

    Pa šta je nejasno , moze da ide ako neko plati sto miliona i pre isteka ugovora, to znaci i sutra.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA