IBRA: Voleo bih da gledam reprezentaciju Jugoslavije!

- Zemlje bivše Jugoslavije prolaze kroz težak period otkako se ta zemlja raspala. Voleo bih da vidim sve te zemlje kao što su Srbija, Hrvatska i Bosna u jednom, imali bi sjajan fudbalski tim - rekao je švedski fudbaler

  • 4

Možete da ga mrzite ili volite, ali Zlatan Ibrahimović definitvno je jedan od najzanimljivih fudbalera današnjice. Na terenu je bezbroj puta pokazao koliki je majstor, a na konferencijama uglavnom možete da čujete specifične (i egoistične) izjave.

- Zlatan je kao vino. Što je starije, to je bolje. Baš kao i ja. Sve sam bolji sa godinama - rekao je kapiten reprezentacije Švedske, koja neće igrati na Mundijalu u Brazilu.

Fudbaler Pari Sen Žermena sin je bosansko-hercegovačkog pevača Šefika Ibrahimovića, a upravo je taj detalj bio povod novinarima da upitaju šta misli o tome što će upravo Bosna i Hercegovina debitovati na Svetskom prvenstvu.

- To je sjajno. Zemlje bivše Jugoslavije prolaze kroz težak period otkako se ta zemlja raspala. Voleo bih da vidim sve te zemlje kao što su Srbija, Hrvatska i Bosna u jednom, imali bi sjajan fudbalski tim, jer te zemlje imaju odlične igrače - rekao je Ibrahimović.

- Neću igrati na Svetskom prvenstvu, i mislim da će se to razočaranje vratiti kad ono bude počelo. Sigurno da ću gledati neke utakmice, ali nije kao da ću juriti kući da sednem ispred televizora govoreći "E sad meč počinje". Ako naletim šaltajući programe na utakmicu, odlgedaću je, i svako da ću navijati za svoje saigrače. Neko od njih će pobediti i ja ću biti zbog toga srećan kao da sam i ja igrao na Mundijalu - rekao je Ibrahimović, a na pitanje o izboru za Zlatnu loptu, u kom se nije našao među finalistima, kratko je rekao:

- Ja sam najbolji, momče!

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tutor

    22. decembar 2013 | 13:11

    Ibra car!

  • Me

    22. decembar 2013 | 14:24

    Nas si ti 100% nas karakter,nas mentalitet. A to bi bio tim snova

  • bad boy

    22. decembar 2013 | 16:25

    Koliko smo mi subjektivno gledano ok narod a pogledajte komentare na BiH klikxu puni mrznje i nacionalizma

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA