NINKOVIĆ: Uprava Zvezde obećala nam je novac!

Fudbaleri Crvene zvezde pojavili se na Marakani pred sednicu klupskog Odbora za hitna pitanja i tvrde da nisu razgovarali o smeni sportskog direktora, već o finansijama

  • 6

Na stadionu Crvene zvezde trebalo bi da se održi sednica Odbora za hitna pitanja na kojoj se očekuje da bude smenjen sportski direktor Zoran Stojadinović. Na Marakani su se pojavili Boban Bajković, Dragan Mrđa, Miloš Ninković i Nikola Mijailović, dok se još čekalo na dolazak članova Odbora Nebojše Čovića i Ivice Tončeva.

Međutim, po izjavi Ninkovića, razlog pojavljivanja igrača koji su ranije izneli optužbe na račun Stojadinovića nije bio sportski direktor, nego zaostale zarade.

- Nismo razgovarali o sportskom direktoru. Sve što smo imali ranije smo rekli. Tema je bila novac i isplate, a mi smo došli u ima svih igrača. Obećano nam je da će novac leći do kraja sledeće nedelja, kako bi igrači otišli na odmor - rekao je Ninković pred novinarima.

Pored Ninkovića i Bonban Bajković napustio je ranije sastanak, dok su sa članovima uprave ostali Mijailović i Mrđa.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA