KEŠELJ: Zbog srpskog splavara gledam NBA kao u vreme Džordana!

Centra Milvokija Miroslava Raduljicu pohvalio je drug Marko Kešelj, ponosan na njegove nastupe na parketima širom Amerike, zbog kojeg NBA gleda najviše od vremena Džordana

  • 4

Povremeni košarkaški reprezentativac Srbije i od ove godine centar NBA ligaša Milvoki Baksa Miroslav Raduljica, iako sportista, često je tokom karijere viđan na beogradskim splavovima i klubovima u noćnom provodu.

Ipak, poslednjih nedelja snažni centar pruža odlične partije na parketima širom Amerike, a to je razlog da jedan od njegovih najboljih drugova Marko Kešelj prati više NBA ligu.

Zadovoljan i srećan zbog dobrih igara Raduljice, nekadašnji igrač Olimpijakosa i Crvene zvezde pohvalio ga je i na društvenoj mreži Tviter.

- Pa nisam NBA ovoliko pratio još kad je Jordan igrao! Pobra krenuo 4p 2sk za 6 min! Dominiraj splavar!!! - napisao je Kešelj.

U noćašnjem porazu Milvokija od Šarlota stameni centar ponovo je bio starter i za 19 minuta ubacio osam poena uz četiri skoka.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca Delija

    24. decembar 2013 | 10:42

    Bice slatkih muka za Saleta Djordjevica na sledecem okupljanju. Raduljica napreduje sto je evidentno cim je dospeo da pocne utakmicu kao starter, Krstic je standardno dobar kada je bez povrede, Marjanovic igra odlicnu kosarku vec sezonu i po, Milutinov velikom brzinom sazreva i tehnicki napreduje. Ako njima dodamo Gadica, povredjenog Mitrovica kojeg je povreda sprecila da vec sada bude medju kljucnim igracima Zvezde mozemo slobodno da kazemo da ce nasa Srbija uskoro imati najdominantniju liniju visokih igraca..

  • delijesever1989

    24. decembar 2013 | 11:07

    Skroz si u pravu

  • Blatobran

    24. decembar 2013 | 11:13

    Slazem se sa Acom ali pitanje je da li ce htjeti oni da igraju...mislim za ove iz NBA a i Krstic ima godina i pitanje je sta ce odluciti u vezi repke? I da jos nesto ako hocemo medalju sa velikog takmicenja onda moraju da igraju ovi iskusni a ne da se podmladjuje repka za svako takmicenje, pa ne mogu momci od 18 do 22 god da donesu medalju prosto je tako, pogledajte ove sto osvajaju svi su uveliko iskusni igraci...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA