HIT: Sanja Damnjanović preporučuje Top 5 narodnjaka za Novu godinu! (VIDEO)

Srpska reprezentativka izdvojila pet omiljenih pesama za najluđu noć, dominira Miroslav Ilić s dve pesme, Zorica Brunclik i Ana Bekuta, te Dara Bubamara

  • 9

Levi bek srpske rukometne reprenetacije Sanja Damnjanović, osim ubojitog šuta na terenu, ima i pevačke kvalitete, što je dokazala na proslavi vicešampionske titule sveta u kafani "Ona moja" .

Zbog toga je Sanja idealna da čitaocima Telegrafa preporuči TOP 5 narodnih pesama uz koje treba da se zabavljate za Novu godinu.

- Bilo je fenomanlno na proslavi naše srebrne medalje, a vidim osvanuli su i Jutjub snimci. Pevala sam duet s Miroslavom Ilićem "Jedan dan života", ali mislim da imam sluha tako da mi nije toliko loše ispalo.

- Ima vremena za mene. Bio je i Premijer Srbije Ivica Dačić i oduševio nas je kako je spontan i prirodan. A takođe dobro peva - kaže Sanja, koja daje preporuku narodnjaka za najluđu noć:

- Može Miroslav Ilić i "Ova noć ima čudnu noć" i "Smej se smej", zatim "Svi su tu kao nekada", što je naša himna i još dve Zorica Brunclik, "A tebe nema", kao i Ana Bekuta "Imam jedan život" - preporučila je Sanja.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(D. Stojmenović / M. Raković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA