RAMADANI: Partizan ne dobija više ništa od prodaje Markovića!

Iako je predsednik "crno-belih" Dragan Đurić u junu najavio da klub iz Humske ima 20 procenata od sledeće prodaje Lazara Markovića, poznati menadžer je to negirao

  • 4

Prethodnih dana pojavila se informacija da će Lazar Marković nastaviti karijeru u Čelsiju, a odmah se rodila i znatiželja navijača Partizana da li će klub iz Humske dobiti procenat od prodaje doskorašnjeg igrača.

Poznati fudbalski menadžer Fali Ramadani negirao je odlazak Markeca iz Lisabona, a potom i mogućnost da "crno-beli" profitiraju od njegovog transfera.

- Marković trenutno igra za Benfiku, ima ugovor s njom na četiri godine i za sada nema nameru nigde da ide. To što pišu o njegovom prelasku u London nema veze sa istinom. Što se vlasništva nad njim tiče, on 50 odsto pripada Benfiki, a 50 odsto je vlasništvo Investicionog fonda Pinija Zahavija. U slučaju buduće prodaje, samo oni će imati pravo da dele profit od Markovića - rekao je Ramadani za "Informer".

Međutim, sredinom juna je predsednik Partizana Dragan Đurić izjavio da ga zanima za koliko će novca tim iz Lisabona prodati mladog fudbalera jer će deo novca pripasti klubu iz Humske.

- Mogla je Benfika da objavi da je Lazar potpisao petogodišnji ugovor, ali nas to ne interesuje. Zanima nas samo sledeći transfer jer od njega imamo 20 procenata - rekao je tada Đurić, pa ostaje pitanje šta je tačno u celoj priči.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/ Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dacca

    24. decembar 2013 | 15:51

    Ostavka bre,ali ovi navijaci iz Beograda su dobili finansiski injekcijubi sve je Super a raspad PARTIZANA predvodi covek koji dalje novac nas za Veliku Albaniju,lelelele

  • milos

    24. decembar 2013 | 14:18

    kako vas vise nije sramotra da lazete nas navijace da se iz klubskoh kasa pune vase dzepovi smo kradete i nista vam niko nemoze dokle srbijo da trps petokolonase da nam prodaju magu a njihovi milionski racuni samo se uvecavaju.Vreme je da se njihov rad stavi na stubu srama da se celoj srbiji objasni gde netaju pare igraci ne primaju ni plate a i obaveze kluba samo rastu a transveri nestaju zasto ne obelodane ugovore ko je za koliko otisao i ko je kome menadzer posto je opste poznato da i navijaci i uprava dele neke procente a nigde nikada nije spomenuto u javnosti zasto vodje najjacih grupa konstanto ratuju sa upravom oko procenata...TREBALO BI SVE ONE KOJI NAM PRODAJU MAGLU ZA PRIMR POHAPSITI I DOZIVOTNO IM ZABRANITI DA RADE TAJ POSAO POSTO OVAMO RADE ZBOG UBEDJENJA ILI KAKO ONI VOLE DA KAZU IZ LJUBAVI A USTVARI ONI IMAJU SAMO JEDNU LJUBAV A TO IM JE EURIC PA NEK JAVO PRIZNAJU TOOOOOOOO

  • deki smederevo

    24. decembar 2013 | 18:51

    Pfc uzima titulu a rupari umiru od muke i zlobe .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA