ANA: Vraćam se u Top 10!

Srpska teniserka priznala je da nije bila spremna za pritisak koji je usledio po osvajanju Rolan Garosa 2008. godine

  • 1

Srpska teniserka Ana Ivanović je već nekoliko nedelja u Australiji, gde je počela sa intenzivnim pripremama za narednu sezonu, kao i za prvi grend slem. Trenutno 16. teniserka sveta planira da se vrati u društvo najboljih teniserki sveta, gde se već nalazi i najbolja srpska igračica Jelena Janković.

- Moja igra je skoro na nivou na kom treba da bude. Veoma sam motivisana i moraću vredno da radim, ali definitivno verujem da ću se vratiti u Top 10. Prošle godine sam bila konkurentna sa najboljima na svetu, bila sam blizu pobede nad Azarenkom na US openu. To je bio važan korak jer dugo nisam igrala dobro protiv najboljih teniserki na nekom od grend slem turnira - rekla je Ivanovićeva za "New Zealand Herald".

Osvajanjem Rolan Garosa 2008. godine Srpkinja je stigla na prvo mesto WTA liste, a posle toga je usledio pritisak s kojim nije mogla da se izbori, priznaje Ivanovićeva.

- Prvo mesto na svetu bilo je ispunjenje mog životnog cilja. To je bilo neverovatno osećanje. Onda sam počela da osećam pritisak, kao da imam metu na leđima, pošto svi hoće da pobede prvu na svetu. Nisam bila spremna za to - zaključila je Ana Ivanović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • u top ten cega

    25. decembar 2013 | 13:50

    Iz tenisa si odavno ispala, a sudeci po stilu i nacinu zivota i zabavljanja iz nekih "top ten" nisi ni izlazila!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA