DIVAN GEST: Igrači Čelsija bolesnom dečaku ulepšali Božić! (VIDEO)

Tinejdžeru iz Irske, koji je od malih nogu bolestan, ostvarena životna želja - prisustvovao je utakmici svog omiljenog tima i upoznao sa fudbalerima

  • 6

Oran Tali iz Dablina navija za Čelsi otkada zna za sebe. Ovaj 14-godišnjak boluje od retkog oboljenja creva, a televizija Skaj sports je odlučila da mu priredi najbolji poklon za Božić koji je mogao da zamisli, druženje sa njegovim herojima, fudbalerima londonskog kluba. Ovaj poklon Oran verovatno nikada neće zaboraviti.

Mladi Irac je zajedno sa svojim ocem pozvan da dođe u posetu na "Stamford bridž" kako bi posmatrao utakmicu Lige šampiona između njegovog omiljenog tima i Šalkea, a posle meča usledilo je iznenađenje koje nije mogao ni da zamisli. Dobio je priliku da se pojedinačno upozna sa svim igračima.

Pored fudbalera, ovaj dečak dobio je priliku i da upozna vlasnika kluba, Romana Abramoviča, prvog tenisera na svetu, Rafaela Nadala koji je bio takođe kao i on specijalni gost na utakmici, ali i trenera tima, čuvenog Žozea Murinja koga je pitao koji mu je najbolji trenutak u fudbalu, na šta mu je "specijalni" odgovorio osvajanje Lige šampiona sa Interom 2010. godine.

Naravno, za kraj je ostavljeno druženje sa njegovim idolom i kapitenom Čelsija, Džonom Terijem, od koga je na poklon dres u kome je Teri odigrao utakmicu protiv nemačke ekipe, a malom Oranu nimalo nije smetalo što je dres znojav i "smrdljiv.

Zatim je dobio i kapitensku traku, a na posletku mu je dok su šetali igralištem, defanzivac "plavaca" dao svoj gornji deo trenerke kako se ne bi smrzao. Sutradan su zajedno otišli u šoping u oficijelnu prodavnicu na stadionu, a zatim im se preko video bima na stadionu ponovo obratio Murinjo.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Smajli

    26. decembar 2013 | 00:36

    Samo jedno cu napisati: Ibrahimovicu, gledaj i nauci nesto! I svaka cast za sve iz Celsija!

  • vinci

    26. decembar 2013 | 03:53

    Svaka cast chelziju, klasa od ljudi i kluba

  • Zeljko

    26. decembar 2013 | 12:13

    To se zove Hrabrost prici Bolesnom Dijetetu i ponuditi bar malo Srece u njegovom Zivotu , a ne kao Ibra nema vremena a igra Tenis sa Novakom .... Svaka Cast Klubu kao sto je Celzi dogovorio je Susret sa dijetetom , bar da je tako i uradio PSŽ ! Da hoce tako svi uraditi Klubovi , bar kad treniraju jer razumijem svi su u zurbi .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA