DUŠKO VUJOŠEVIĆ U BOLNICI: Nema izlaska do petka!

Trener Partizana, kako saznajemo, zbog problema sa bubrezima provešće u bolnici dva dana* Radi se o redovnoj kontroli i već u petak će biti sa timom, poručili su iz Partizana

  • 9

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević provešće u bolnici nekoliko dana zbog problema sa bubrezima.

 

Kako saznajemo, radi se o kontroli, a trenizima će se vratiti već za vikend, jer "crno-beli" u subotu igraju meč sa Igokeom.

 

Podsetimo, Vujošević je i početkom ove godine, tačnije 8. januara, zadržan na Institutu za kardiovaskularne bolesti na Dedinju, dan posle utakmice ABA lige protiv Cibone, koja je obeležena navijačkim neredima.

 

Vujošević je tada došao na redovnu kontrolu, a lekarski tim odlučio je da iz predostrožnosti zadrži trenera "crno-belih".

 

 

Povodom ove situacije oglasio se i KK Partizan, koji je istakao da se ponovo radi o redovnoj kontroli.

 

Šef stručnog staba Partizana NIS Duško Vujošević iskoristio je dvodnevnu pauzu kako bi otišao na ranije dogovoreni sistematski pregled.

 

- Kako bi pregledi bili izvršeni u najkraćem vremenskom roku, Vujosević će do četvrtka biti na klinici i već u petak će se priključiti ekipi, koja je nakon kraće pauze počela sa treninzima uz stručni štab kluba iz Humske - poručili su u KK Partizan.

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA