BJELICA ZA TELEGRAF: Sale je legenda, jedva čekam da radim s njim!

- Dobro je što dolazi trener željan dokazivanja i radujem se saradnji s njim. Svetsko prvenstvo u Španiji će biti veliki izazov za Saleta, ali i za nas igrače, nadam se najboljem - kaže krilni centar Fenerbahčea

  • 6

Vest da će Aleksandar Đorđević biti novi selektor košarkaške reprezentacije Srbije obradovala je i krilnog centra Fenerbahčea Nemanju Bjelicu.

Posle Novice Veličkovića, još jedan član nacionalne selekcije pohvalno se izrazio o izboru novog prvog čoveka naše košarkaške čete.

- Sale je jedan od naših najvećih igrača svih vremena, prava legenda. Dobro je što dolazi trener željan dokazivanja i radujem se saradnji s njim. Naravno, ako me pozove u reprezentaciju (smeh). Prošle godine smo imali dosta problema, ali smo se ipak plasirali na Svetsko prvenstvo, koje će biti veliki izazov za Saleta, ali i za nas igrače. Nadam se najboljem - kaže Bjelica za Telegraf.

Ekskluzivni intervju s igračem turskog kluba objavićemo oko Nove godine, a u njemu će Bjelica konačno otkriti za koga navija - Zvezdu ili Partizan, koliko su teški treninzi Željka Obradovića, protiv koga mu je bilo najteže da igra u karijeri, kao i šta danas misli o načinu na koji je otišao iz Partizana.

(S. M. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolaa

    26. decembar 2013 | 12:25

    @Pfc ti si decko debil,leci se

  • Milee

    26. decembar 2013 | 11:52

    @Grobari tastatura, dzaba tebi i sreca, kad je u glavi praznina.

  • Djole

    26. decembar 2013 | 13:51

    Pa kog ce da zove?Novicu,najboljeg asistenta peskira spanske lige.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA