Rios kao slobodan igrač dolazi u Partizan?

Argentinac u toku dana očekuje raskid ugovora sa River Plejtom, posle čega postoji mogućnost da se uputi ka Humskoj, jer su crno-beli pokazali interesovanje za njega

  • 1

Fudbaleri Partizana dobili su već dva pojačanja u toku zimskog prelaznog roka, a crno-beli dres po prvi put mogao bi da obuče jedan Argentinac. Andres Rios, za kojeg je strateg Marko Nikolić pokazao interesovanje, u narednim satima očekuje raskid ugovora sa River Plejtom pa postoji mogućnost da će kao slobodan igrač doći u Partizan!

 

Rios je imao sjajnu sezonu na pozajmici u Deportivo Kuenki za koji je postigao 21 gol na 40 utakmica.

 

Interesovanje za Argentinca ranije je pokazao i trener meksičke Amerike Antonio Muhamed Matijević, ali je izgleda preovladala želja fudbalera da se ponovo okuša u Evropi, gde je pre nekoliko godina nosio dres poljske Visle.

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bOomERaNG

    27. decembar 2013 | 00:05

    Nema boljeg ;) tip je strava,dribling,brzina..... Snalazljiv .... Nesecam se da je kvitetniji strani igrac dosao na prostorima bivse Yu od njega ... Sa srecom Partizan !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA