TONČEV: Stižu plate u Zvezdu, bićemo prvi na kraju!

Potpredsednik crveno-belih najavio bolje dane za klub iz Ljutice Bogdana, ali i privatizaciju određenih klubova u Srbiji u narednoj godini

  • 31

Situacija u fudbalskom klubu Crvena zvezda se poboljšava! Posle brojnih raskida ugovora i žalbi igrača da ne primaju plate, za fudbalere stižu i lepe vesti.

Potpredsednik kluba iz Ljutice Bogdana Ivica Tončev danas je u Jagodini na koktelu koji je organozova Dragan mMarković Palma najavio je isplatu određenih zarada igračima:

- Sutra će biti isplaćene plate igračima. Zvezda će biti prva -rekao je Tončev.

On je najavio i privatizaciju određenih fudbalskih klubova u Srbiji u narednoj godini:

- Nisu samo Zvezda i Partizan fudbalski klubovi. Kada se govori o privatizaciji klubova obično se govori o njima jer su to organizacije koje prati veliki broj navijača, ogromna tradicija ali postoje i klubovi kao što je Čukarički koji je privatizovan i koji već daje dobre rezultate - zaključio je savetnik Premijera

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(P.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    26. decembar 2013 | 19:54

    Bicete prvaci ali u drugoj ligi gde ce te zavrsiti zbog duga od 50.000 000 eura,nema vise puj pike ne vazi kao kod tadica !!! PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!!!

  • Sloba

    26. decembar 2013 | 20:41

    Smehoteka,da vam nije Palma dao pare,od gladnog naroda,sramota

  • Joca

    26. decembar 2013 | 22:01

    Toncev strucnjak za fudbal. Ti si druze Tonci trebao odavno da lezis u Padinjaku,zbog falsifikovanja diplome Pristinskog fakukteta. Ali nikad je kasno, da se nose bukagije strasno. Posle izbora mozda vec?!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA