Savić pred povratkom na Marakanu, Luković bira između novca i ljubavi!

Defanzivac Bordoa Vujadin Savić razgovarao sa predsednikom Džajićem u društvu oca Dušana. Luković, ako želi odmah u Zvezdu, mora da pristane na finansijski gubitak

  • 11

Bivši defanzivac Crvene Zvezde Vujadin Savić, sada član Bordoa, mogao bi da se vrati na "Marakanu", saznaju beogradski mediji.

Savić je u četvrtak viđen na "Marakani" ge je bio na razgovoru kod predsednika Dragana Džajića, zajedno s ocem Dušanom, legendarnim golgeterom Zvezde i članom Upravnog odbora. Posle razgovora sa Džajićem 23-godišnji fudbaler nije želeo da otkriva detalje, ali budući da u Bordou malo igra pozajmica "crveno-belima", reklo bi se, odgovarala bi svima.

Što se tiče povratka Aleksandra Lukovića, tu su stvari komplikovane, iskusni (31) igrač morao bi da se odrekne značajne sume ako želi da zaigra ponovo za Zvezdu. Zenit nema interesa da Lukoviću isplati 700.000 evra pre isteka ugovora, a u Zvezdi može da dobije oko 300.000 po sezoni.

Moguće je da Luković sačeka leto i da među "crveno-bele" dođe kao slobodan igrač, ali to bi značilo da na "Marakani" u zimskom prelaznom roku moraju da traže druga rešenja. Za srpskog defanzivca zainteresovan je i hrvatski stručnjak Slaven Bilić, koji bi Lukovića rado video u Bešiktašu, tako da i tu varijantu treba imati u vidu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs / Izvor : Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grof

    27. decembar 2013 | 09:52

    300.000 cega? € nije sigurno..

  • Tutor

    27. decembar 2013 | 11:26

    Kakav crni Savić, ni u Zvezdi ni u Bordou nije ništa pokazao.

  • grobar do koske

    27. decembar 2013 | 11:23

    VELIKI povratak prekaljenog i svetski poznatog i priznatog igraca,bice TO veelikooo pojacanje za komsinicu !!! aahhhaaahhha koji krsevi...PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA