DRULOVIĆ PRIŽELJKUJE SELEKTORSKO MESTO? Vojnik sam FSS!

Selektor ''zlatnih omladinaca'' prilikom dobijanja nagrade za najboljeg srpskog trenera u 2013. godini na neki način indirektno priznao da bi voleo da vodi ''A'' tim

  • 3

Najbolji srpski trener u 2013. godini očekivano je Ljubinko Drulović, koji je s omladinskom selekcijom Srbije osvojio zlatnu medalju u Litvaniji, što mu je svakako odlična preporuka da jednog dana sedne i na selektorsko mesto ''A'' tima.

Vidno presrećan zbog nagrade koju je dobio, Drulović nije želeo previše da komentariše o njegovim narednim koracima, ali se iz izjava datim medijima može naslutiti da je FSS na prvom mestu.

- Prvo ću razgovarati sa ljudima iz FSS. Ja sam njihov vojnik i još imam ugovor. Tek posle tog razgovoora ću odlučiti šta i kako dalje. Savez je bio dobar prema meni i mislim da sam radio dobar posao. Iako postoje neka interesovanja klubova, ponavljam, prednost ima razgovor sa savezom - rekao je Drulović i na taj način možda potajno istakao želju da preuzme upražnjenu selektorsku stolicu.

Jedan od tih klubova koji bi eventualno angažovali Drulovića, prema spekulacijama iz medija, jeste i superligaš Novi Pazar, koji je nedavno ostao bez trenera Milanovića.

- Predsednik Pazara Sead Milićević je bio moj doktor u Partizanu i svakako da bi voleo da me vidi na klupi njegovog kluba, međutim, moram da se vratim na prethodnu izjavu da ću najpre razgovarati sa savezom.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Serb_BL

    27. decembar 2013 | 16:13

    Posten covek i trenutno najbolje resenje za mesto selektora.

  • grobar do koske

    27. decembar 2013 | 16:17

    Drulovic bio i ostao GROBAR i vojnik INSTITUCIJE ! PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!!

  • Alpski srbin

    27. decembar 2013 | 16:02

    Najbolji izbor, kad vec nemoze Antara.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA