Džerardu žao rođaka tragičara

Kapiten Liverpula sasoeća sa svojim prezimenjakom Entonijem, koji je promašio odlučujući penal za Kardif

  • 0

Stiven Džerard mogao je da bude tragičar finala Liga Kupa, ali ga je Fortuna ipak kasnije pogledala, kada je odlučila da radost uskrati njegovom rođaku Entoniju Džerardu, posle čijeg je promašenog penala Liverpul osvojio trofej.

Stiven i Entoni odrasli su udaljeni nekoliko ulaza u ulici Ajronsajd roud u okrugu Hajton u Liverpulu, a putevi su im se razišli kada su bili tinejdžeri. Jedan je postao kapiten Liverpula, dok je drugi igrao u omladincima Evertona sa Vejnom Runijem, ali su ga "karamele" otpustile 2005. godine.

- Jedna će strana uvek biti tužna, a jedna će slaviti. To se događa u fudbalu. U ovom trenutku imam pomešana osećanja, ali saosećam sa Entonijem i Kardifom. Uvek je okrutno kada utakmica ode do penala. Mora da postoji gubitnik. Kardif je bio sjajan danas – rekao je Stiven Džerard.

Rođaci Džerard promašili su u penal seriji. Stivenov udarac je odbranio Tom Hiton, dok je Entonijev udarac promašio okvir gola, nakon čega je krenulo slavlje Liverpula.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA