Fudbaleri Zvezde dobili obećani novac pre Nove godine!

Ovo je Telegrafu potvrdio jedan od najboljih igrača ''crveno-belih'' tokom jesenjeg dela sezone Nikola Mijailović, koji se ovom prilikom zahvalio potpredsednicima Kokezi i Tončevu, kao i predsedniku Džajiću

  • 6

Ono što je potpredsednik Crvene zvezde Ivica Tončev najavio dan ranije obistinilo se. ''Crveno-beli'' su dobili obećani novac i mogu ''lakše da dišu'' pred prestojeće novogodišnje i božićne praznike.

Poslednji put fudbaleri Zvezde primili su određeni novac pred večiti derbi početkom novembra, a u međuvremenu im je više puta obećavano da će ''lova'' leći na račun.

Ipak, to se nije dogodilo sve do kraja decembra, a da su igrači obradovani novcem, potvrdio nam je i defanzivac ''crveno-belih'' Nikola Mijailović.

- Jeste, uplaćene su nam pare koje ćemo mi igrači da raspodelimo. Želeo bih ovim putem da se zahvalim potpredsednicima kluba Ivici Tončevu i Slaviši Kokezi što su ispunili obećanje i pronašli novac, kao i predsedniku kluba Draganu Džajiću - rekao je Mijailović za Telegraf.

Iako Mijailović nije želeo da otkrije tačnu cifru, u javnosti se spekuliše negde između 120 i 150 hiljada evra.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    27. decembar 2013 | 17:38

    Uz napomenu da PAZLJIVO raspolazu sa parama jer im je to do sledece 2015 .Nista vam ne vredi bacanje prasine sada kada je PRELAZNI ROK a zatim po starom-dekintirani ste romi !! PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!! PARTIZAN REAL 2 januara 2014 TOP 16 E.L. TO JE REALNOST !!!

  • grobar do koske

    27. decembar 2013 | 17:53

    SENZACIJA -putnjicavi dobili nesto sto se podrazumeva u svakom normalnom klubu,ipak ste vi jedna mala filijala INSTITUCIJE !!! PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE!!!

  • dobro obavesten

    27. decembar 2013 | 17:45

    Malo je kume,malo ..po dve crvene i burek.fkl CZ umire .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA