JEDINSTVENO U SRBIJI: Zvezdina atletska staza u tunelu Marakane! (FOTO) (VIDEO)

Uz prisustvo brojnih zvanica iz sveta atletike, crveno-beli svečano otvorili novu stazu u tunelu, koja će im poslužiti za trening u zimskom periodu

  • 1

Atletski klub Crvena zvezda zvanično je otvorio novu atletsku stazu u tunelu ispod stadiona Marakana. Posle tri meseca rada novo agilno rukovodstvo kluba na čelu sa predsednikom Srđanom Raškovićem i potpredsednikom Nevenom Ranićem, predstavilo je jedinstvenu stazu u Srbiji i to plave boje.

Stazu su svečano otvorile mlađe pionirke kluba koje su istrčale simboličnu trku na 60 metara i tako pustile u opticaj stazu.

Na svečanosti su prisustvovali generalni sekretar ASS Slobodan Branković, kao i predsednik Atletskog saveza Beograda, Jovan Šurbatović, državna rekorderka u bacanju koplja Tatjana Jelača, kao i mnogobrojni prijatelji i treneri atletskog kluba Crvena zvezda.

Predsednik kluba Srđan Rašković ističe da je novo rukovodstvo uradilo veliki posao dolaskom u klub u oktobru mesecu.

- Kada smo došli u klub, ovaj tunel je bio ruiniran i staza je bila neupotrebljiva i bilo je opasnosti da se sportisti povrede. Tunel je napravljen 1974. godine i tu je bila odlična ventilacija, koja je vremeno zazidana.

- Išli smo mic po mic, napravili smo radnu akciju, okrečili tunel, zamenili rasvetu i na kraju staza je došla kao šlag na tortu, jer je urađena po svetskim kriterijumima- objasnio je predsednik Zvezde.

Foto: Marko Todorović

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA