STOJANOVIĆ: Ako Zvezda uzme titulu zasviraću na proslavi!

Trener ''crveno - belih'', inače poznat po tome što je u prošlosti često znao da svira gitaru sa bendom, istakao da možda bude svirke na kraju sezone ukoliko titula dođe na ''Marakanu''

  • 13

Nekoliko puta tokom jesenjeg dela sezone trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović je uspeo da ''preživi'' smenu koja mu se klatila nad glavom i čini se da je napokon ušao u mirnu luku posle odluke čelnika kluba da apsolutno stanu iza njega.

To je Stojanović potvrdio u izjavama za slovenačku televiziju gde je takođe istakao koliko je stresno raditi na ''Marakani'' gde je sve osim pobede neuspeh.

- Zvezda ima četiri miliona navijača, a oni ne tolerišu negativan rezultat. Nije lako raditi u klubu koji je bio svetski i evropski prvak. Tamo treba svakog vikenda polagati račune. Kad pobeđujemo onda je super, kada gubimo nije prijatno - rekao je Stojanović i dodao:

- Nemam mnogo vremena za odmor jer je pritisak veliki. Kao trener prvi sam na udaru i znam da sam često bio rasprava UO. Međutim, učio sam na svojim greškama i to me je ojačalo.

Slovenački stručnjak je rekao i da na svakom koraku u Beogradu oseća Zvezdinu titulu u vazduhu.

- Na ulici, prodavnici, Knez Mihailovom, gde god da prošetam. Mogu da zamislim kakvo bi to veselje bilo u Beogradu. Titula je prvi cilj i to jedino može da me zadovolji. Ako se to desi možda i bude svirke na kraju sezone - rekao je Slovenac inače poznat po tome što je u prošlosti često znao da svira gitaru sa bendom.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    29. decembar 2013 | 00:28

    Pevačeš ti u Maju o tituli ovo: Daleko si,Daleko si! Neko te drugi ima!

  • mile

    29. decembar 2013 | 01:05

    Slavisa nadam se da ces promeniti instrument, posto si do sada koristio samo duvacke instrumente.

  • Blatobran

    29. decembar 2013 | 01:28

    Odsviro si ti svoje nego ti nisu rekli...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA