Murinjo: Rajo zaslužio bod, navijači pomagajte

- Rajo nije zaslužio poraz, a žalosno je da na stadionu u Madridu imamo podršku od samo 300 naših navijača - poručio Portugac

  • 0

Real Madrid je teže nego što se očekivalo izašao na kraj sa lokalnim rivalom Rajom Valjekanom. Popularne "pčelice" su dobro namučile Madriđane, a da su imali više sreće u završnici i da je sudija Borbaljan dosudio penal posle prekršaja Serhija Ramosa, mogli su da uzmu i bod...

Trener Real Madrida, Žoze Murinjo je priznao da bi bilo poštenije da su obe ekipe uzele po bod.

- Lako je izgubiti bodove na stadionima poput ovoga. Rajo nije zaslužio poraz. Ne slažem se da nismo odigrali dobru utakmicu, ali bilo bi poštenije da se završilo remijem, jer je Rajo bio sjajan. Imao je tri čiste šanse, baš kao i mi - kazao je Murinjo.

Portugalski se stručnjak osvrnuo i na mali broj Realovih navijača na stadionu Valjekas.

- Žalosno je da smo igrali u Madridu, a da je na tribinama bilo samo 300 naših navijača. Razumem ih kada ne žele da idu u Bilbao ili Malagu, ali ova utakmica se igrala u Madridu. Navijači bi trebalo da nam pruže jaču podršku - poručio je Portugalac.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA