GAŠIĆ: Važna pobeda, Bogdanović je stisnuo zube!

Igrači zavređuju maksimalne čestitke na borbenosti, na svemu onome što su prikazali tokom ovih 45 minuta utakmice - rekao je pomoćni trener Partizana

  • 1

Ekipa Partizana savladala je posle produžetka ekipu Igokee u okviru 14. kola ABA lige. Crno-beli su u veoma bitnoj utakmici uspeli da savladaju nezgodnog protivnika i nastave trku sa Crvenom zvezdom.

"Parni valjak" je na ovoj utakmici sa klupe predvodio pomoćni trener crno-belih Velimir Gašić, s obzirom da Duško Vujošević ima zdravstvenih problema. Gašić je pre svega zadovoljan borbenošću ekipe:

- Utakmica od ogromnog značaja za nas, naravno i za ekipu Igokee koja pretenduje na završni turnir Jadranske lige. Pritisnuta svim problemima koji nas prate i raznoraznim pehovima, malerima, posle utakmice u Zagrebu, kada smo doživeli poraz, ekipa je odlično odreagovala i pokazala da ima jednu veiku dozu mentalne čvrstine, jedan dobar karakter.

- Tu borbenost najbolje oslikava odnos skokova koji smo imali večeras, 41 skok u odnosu na 19 ekipe Igokee. Mislim da smo, osim možda prvog perioda kada smo primili 30 poena, ostali deo utakmice, tri kvotera i produžetak odigrali odbranu na jednom dosta kvalitetnom nivou i da je to, uz skokove naravno, u dobroj meri i odlučilo pobednika - rekao je asistent Duška Vujoševića.

Gašić je rekao da crno-beli imaju dosta problema i javno pohvalio Bogdana Bogdanovića koji se povredio u toku meča, ali je smogao snage da odigra do kraja i bude jedan od heroja pobede:

Naši problemi se  manifestuju kroz niz nekih detalja na utakmici i kroz igrače koji su i na samom meču imali određenih problema, kada su u pitanju povrede, pre svega mislim na Bogdanovića koji je stisnuo zube i odigrao nastavak utakmice zaista veoma kvalitetno. Naravno i svi ostali igrači zavređuju maksimalne čestitke na borbenosti, na svemu onome što su prikazali tokom ovih 45 minuta utakmice - rekao je Gašić.

Partizan u četvrtak očekuje utakmica protiv Real Madrida u okviru 1. kola TOP 16 faze Evrolige.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA