Džejms: Hoću da budem kao Kecman

Njega izuzetno cene u celoj Evropi. Nastaviću da šutiram trojke kao u Zagrebu

  • 0

Posle pobede Partizana Mts u Zagrebu protiv Cibone (83:77) jedno je jasno - "crno-beli" su dobili plejmejkera kojeg su dugo čekali. Verovatno još od Lestera Boa Mekejleba. Dominik Džejms je osvojio Kup, bio meč "viner" u Zagrebu. Trenutno sija od zadovoljstva u Humskoj.

- U zagrebu sam tražio loptu, jer sam osetio da me ide. Želim da nastavim da budem agresivan i da pravim razliku. Trener me tera da uzimam loptu, to mi daje samopouzdanje - rekao je Dominik Džejms za Sportski Žurnal.

Plejmejker koji je i po ukusu navijača, smatra da je kvalitetan šut za tri poena nešto na šta bi svi trebalo da se naviknu kada su u pitanju njegove igre.

- Šutiram pre i posle treninga. Kad god me ostave samog, bez razmišljanja šutiram. Isto će se desiti i ako me čuvaju i kada mi puste prodor.

Amerikanac želi da ostavi trag u Evropi kao jedan njegov saigrač.

- Kecman je izuzetno cenjen igrač širom Evrope. To želim i ja. Slušao sam o njegovoj trojci u Zagrebu. Odmah sam seo za kompjuter i na Jutjubu pogledao taj potez - iskao je Dominik Džejms.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA