• 9

EKSKLUZIVNO, ŽELJKO OBRADOVIĆ: Zašto me zovu Žoc?

- Saši Đorđevću želim svu sreću ovog sveta na tom mestu. Izuzetno je važno da sam veruje u sebe, a onda će i igrači verovati u njega - kaže legendarni trener, s kojim ćemo veliki intervju objaviti 1. i 2. januara

  • 9

Najbolji trener Evrope Željko Obradović ne smatra sebe najboljim. Zašto, čitaćete u ekskluzivnom novogodišnjem intervjuu koji je trofejni stručnjak dao Telegrafu, a koji ćemo objaviti 1. i 2. januara.

Obradović, između ostalog, priča i o tome ko mu je i kad dao nadimak, kako doživljava činjenicu da ga u Istanbulu tretiraju kao Boga, na kom jeziku priča s igračima u tajm-autovima i kako mu se ponekad potkrade ono naše čuveno "bre", kako mu je kad igra protiv Partizana i koga bi od naših igrača voleo u svom Fenerbahčeu.

 Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

Žoc takođe po prvi put govori i s kim od svih svojih igrača ne razgovara i zašto, koja mu je omiljena petorka saigrača, a koja igrača koje je trenirao, kojih 12 vidi kao najbolji tim koji je vodio u karijeri, zašto Dražena Petrovića niko nije mogao da čuva, zbog čega je Lebron Džejms fenomen, šta je njegova trenerska filozofija, a šta životni moto i zašto mu smeta kad su mikrofoni oko terena i na tajm-autu.

S legendarnim trenerom pričali smo i o sukobu Aleksandra Đorđevića i Predraga Danilovića, a Obradović se osvrnuo i na izbor Saše Đorđevića na mesto selektora košarkaške reprezentacije Srbije:

Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Foto: Tanjug/Dragan Stanković

- Želim mu svu sreću ovog sveta na tom mestu. Izuzetno je važno da sam veruje u sebe, a onda će i igrači verovati u njega. To je ključ. Njegova energija, želja i znanje nikad nisu bili sporni - poručuje Obradović

(S. M. S.)

Komentari

  • ћале од гробар до коске

    МОЈ СИН НАЈВЕЋИ БИЛДЕ СРБИЈЕ!!!!!

  • !

    Onoj koja vam je svima trn u oku!

  • Vladica

    Tebe druze zovu robija koliko ja znam !

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima