EKSKLUZIVNO, ŽELJKO OBRADOVIĆ: Zašto me zovu Žoc?

- Saši Đorđevću želim svu sreću ovog sveta na tom mestu. Izuzetno je važno da sam veruje u sebe, a onda će i igrači verovati u njega - kaže legendarni trener, s kojim ćemo veliki intervju objaviti 1. i 2. januara

  • 9

Najbolji trener Evrope Željko Obradović ne smatra sebe najboljim. Zašto, čitaćete u ekskluzivnom novogodišnjem intervjuu koji je trofejni stručnjak dao Telegrafu, a koji ćemo objaviti 1. i 2. januara.

Obradović, između ostalog, priča i o tome ko mu je i kad dao nadimak, kako doživljava činjenicu da ga u Istanbulu tretiraju kao Boga, na kom jeziku priča s igračima u tajm-autovima i kako mu se ponekad potkrade ono naše čuveno "bre", kako mu je kad igra protiv Partizana i koga bi od naših igrača voleo u svom Fenerbahčeu.

Žoc takođe po prvi put govori i s kim od svih svojih igrača ne razgovara i zašto, koja mu je omiljena petorka saigrača, a koja igrača koje je trenirao, kojih 12 vidi kao najbolji tim koji je vodio u karijeri, zašto Dražena Petrovića niko nije mogao da čuva, zbog čega je Lebron Džejms fenomen, šta je njegova trenerska filozofija, a šta životni moto i zašto mu smeta kad su mikrofoni oko terena i na tajm-autu.

S legendarnim trenerom pričali smo i o sukobu Aleksandra Đorđevića i Predraga Danilovića, a Obradović se osvrnuo i na izbor Saše Đorđevića na mesto selektora košarkaške reprezentacije Srbije:

- Želim mu svu sreću ovog sveta na tom mestu. Izuzetno je važno da sam veruje u sebe, a onda će i igrači verovati u njega. To je ključ. Njegova energija, želja i znanje nikad nisu bili sporni - poručuje Obradović

(S. M. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    30. decembar 2013 | 19:46

    Zeljko Odvaljuje Cigane !! Pozdrav KRALJU evropske ,svetske i PARTIZANOVE velicine i da je ziv,zdrav , prav i da odvaljuje jos 100 godina !!! PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!! ZOC srecna 2014 !!!

  • Pfc

    30. decembar 2013 | 20:39

    @Grobar do koske Svaka ti cast kralju,samo ih kidaj dokle god se loze i ne provaljuju da ih zezas!

  • Radoslav

    30. decembar 2013 | 21:49

    Mrznju prema crvenoj zvezdi?Kojoj crvenoj zvezdi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA