Nadal: Šumaher je deo naših života

Upoznao sam ga na jednoj svečanosti u Madridu pre nekoliko godina, proćaskali smo nekoliko minuta, bio je izuzetno prijatan, rekao je prvi teniser sveta

  • 1

Prvi teniser sveta Španac Rafael Nadal izrazio je duboko žaljenje zbog teškog stanja u kojem se nalazi sedmostruki šampion sveta u Formuli 1 Nemac Mihael Šumaher, koji je na skijanju u Francuskoj zadobio teške povrede glave.

-Prosto ne možete da ne mislite na njega i da ne pratite vesti o njegovom zdravstvenom stanju, jer je on sa svim svojim trijumfima jednostavno deo naših života-  reao je Nadal u Dohi, gde od utorka učestvuje na prvom turniru u novoj sezoni.

Nadal je napomenuo da je samo jednom imao prilike da vidi Šumahera i da ga upozna.

- Bilo je to na jednoj svečanosti u Madridu pre nekoliko godina, proćaskali smo nekoliko minuta, bio je izuzetno prijatan-, rekao je Nadal.

Šumaher je juče nastradao u odmaralištu Meribel van skijaških staza, a prilikom pada glavom je udario u stenu i zadobio teže povrede.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs/Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA