VEŠOVIĆ: Nikad neću preći u Partizan!

Najvažnije od svega mi je da odem u klub u kojem ću steći status standardnog prvotimca, napredovati i igrati što bolje mogu. Voleo bih da to bude evropski klub sa velikim ambicijama, poručio je doskorašnji fudbaler Zvezde

  • 18

Crnogorski reprezentativac i bivši igrač Crvene zvezde, Marko Vešović otkrio je da nikada neće preći u Partizan, jer smatra da ne bi bilo ljudski zbog igranja u crveno-belom dresu.

Vešović je u izjavi za crnogorske "Vijesti" istakao da će pamtiti 2013. godinu po pozivu, potom i derbiju za nacionalnu selekciju, ali i po potpunoj afirmaciji koju je stekao u Crvenoj zvezdi, gde je napokon postao standardan prvotimac.

- Odlazim posle tri i po godine provedene u Zvezdi. Prvo želim da odmorim kako bih bio što spremniji i fokusiraniji za ono što me čeka u januaru. Nadam se da ću u prelaznom roku naći klub u kojem ću moći da nastavim da napredujem i pružim maksimum, kao što sam radio u Zvezdi - istakao je Vešović i dodao gde bi voleo da nastavi karijeru.

- Najvažnije od svega mi je da odem u klub u kojem ću steći status standardnog prvotimca, napredovati i igrati što bolje mogu. Voleo bih da to bude evropski klub sa velikim ambicijama - poručio je je on.

Iako se spominjalo da će preći u Partizan, taj angažman nije ralan po njegovom mišljenju.

- Ne želim da komentarišem te priče, mogu samo da kažem da nikad ne bih prešao u Partizan. Ne zato što mislim da je to loš klub, već zato što sam igrao u Zvezdi i ne bi bilo ljudski da pređem tamo - poručio je Vešović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs/Vijesti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    30. decembar 2013 | 21:43

    Da bi presao ti moras biti u nekom klubu bez obzira sto je PRELAZNI ROK i sto si odvalio rome za 120 000 e. a takva krsina kao igrac samo je njihove LOVCE na "TALENTE" mogao da navuce !!! PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!!

  • Djuka

    30. decembar 2013 | 21:01

    Vala niko te i nece!!!

  • Jaaa

    30. decembar 2013 | 21:02

    I ne trebas nam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA