GODINA ZA PAMĆENJE: Bogdanović uspešan na svim košarkaškim poljima

Fantastičnim partijama u dresu Partizana, Bogdan Bogdanović, pobrao je simpatije mlađih generacija, i sa novim Nike sponzorskim ugovorom, krenuo ka profesionalnim vodama

  • 5

Bogdan Bogdanović, jedan od najperspektivnijih i najpopularnijih mladih košarkaša u Evropi, 2013. godinu pamtiće po uspesima na svim košarkaškim poljima. Standardnog člana prve petorke Duška Vujoševića, evropska publika je upoznala tokom Evrolige, dok je na Evropskom prvenstvu u Sloveniji odškrinuo vrata i reprezentativne karijere.

Fantastičnim partijama u dresu Partizana, jedan od najboljih šutera regionalne lige pobrao je simpatije mlađih generacija, ali i pravih košarkaških zaljubljenika.

Bogdanovićeva popularnost raste iz nedelje u nedelju, a potpisivanje sponzorskog ugovora sa kompanijom Nike, dokaz je da je najbolji igrač srpskog šampiona na pravom putu da izraste u vrhunskog profesionalca.

Pristupanjem Nike timu, Bogdan Bogdanović se približio svetskim košarkaškim zvezdama poput Kobija Brajanta, Lebrona Džejmsa, Kevina Djurenta, Kajrija Irvinga i ostalih. Tim povodom, kompanija Nike uradila je set fotografija sa mladim Beograđaninom i poželela mu još bolje partije tokom 2014. godine, a naročito u TOP16 fazi Evrolige sa Partizanom.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rr

    31. decembar 2013 | 12:49

    Samo napred ,samo ovako nastavi i pamtice te generacije

  • Nislija

    31. decembar 2013 | 14:04

    Vatreni sam zvezdas, ali decko igra boli glava... Svaka mu cast.. Samo napred....

  • Djuka

    31. decembar 2013 | 12:51

    Do godine neka bude kapiten a onda neka krene u oscajanje sveta!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA