TRENER REALA: Ako se opustimo, Partizan može da nas iznenadi!

Pablo Laso pored paklene atmosfere u Beogradu, naglašava mladost crno-belih, Kinzija i Lovernja kao najveću opasnost za Madriđane

  • 2
Felipe Rejes, Nikola Mirotić, KK Real Madrid, Evroliga Foto: Tanjug/AP

Trener košarkaša Reala iz Madrida Pablo Laso rekao je uoči meča sa Partizanom u Top 16 fazi Evrolige da su crno-beli opasan rival koji na svom terenu uvek ima dodatnu energiju zbog podrške sa tribina.

- Partizan ima dosta mladih igrača koji proizvode mnogo energije na terenu. Uvek je dobra atmosfera u Beogradu, tako da znamo da će nam biti veoma teško. Partizan ima talentovane igrače kao što su Bogdanović i Milosavljević, koji stalno napreduju. Tu je i Kinzi koji ima prepoznatljiv stil igre i odlični centar Lovernj - rekao je Laso za sajt Evrolige.

Madriđani u Beograd na meč prvog kola Top 16 faze stižu sa epitetom ekipe koja je ove sezone zabeležila 25 "vezanih" pobeda u svim takmičenjima.

- Partizan može da bude opasan ako mi ne budemo dovoljno motivisani od prvog minuta i ne pokažemo veliku želju za pobedom. Ovo je novi početak u Evroligi, ono što je bilo u prvoj fazi više se ne računa. U Top 16 su ušle najbolje evropske ekipe i u prvom kolu čeka nas veliki rival - zaključio je Laso.

Utakmica prvog kola Top 16 faze Evrolige između Partizana i Reala igra se sutra od 19 sati u Beogradskoj areni.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • blokovi

    2. januar 2014 | 11:18

    Ooooopusti se.... Ajmo crno-beli , samo hrabro veceras

  • Хаха

    1. januar 2014 | 23:48

    Ако им дају да једу пре утакмице свашта може да буде.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA