EVROLIGA: Kinzijeva blokada među 10 najboljih poteza u 2013. godini! (VIDEO)

Kao najbolji potez godine izabrana je blokada Karla Hajnca u dresu Olimpijakosa i sjajan prodor Ejsija Loa u nastavku akcije

  • 2

Bananamen Kinzi! Košarkaš Partizana Terens Kinzi "nebeskim letom" zaustavio je hrvatskog reprezentativca u dresu Fenerbahčea Bojana Bogdanovića na meču u Istanbulu, a taj potez zauzeo je deveto mesto u izboru najboljih akcija Evrolige za 2013. godinu!

Osim Kinzija i trojica nekadašnjih igrač Partizana, Stefon Lazme, Džejms Gist i Ejsi Lo monstruoznim zakucavanjima i polaganjem izborili su svoje mesto među deset najboljih.

Prva na listi poteza, po oceni Evrolige, nalazi se sjajna defanzivna, a potom i ofanzivna akcija košarkaša Olimpijakosa i to u meču sa Real Madridom u finalu najelitnijeg evropskog takmičenja!

Prvo je Karl Hajnc, sada igrač CSKA iz Moskve sjajno zaustavio napad Madriđana, da bi na drugoj strani Lo posle odlične finte lagano položio loptu u koš.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    1. januar 2014 | 22:41

    Ovi nasi bi COKIJA iz mesta preskocili !!! 4 GROBARA u 10 najboljih poteza EVRO LIGE i onda se cude sto smo BREND !!! PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!!

  • Хаха

    1. januar 2014 | 23:45

    Скаче од глади.Кад отварају народну кухињу да нахране ове из бренда

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA