Ana Ivanović dominantno do polufinala Ouklenda!

Srpska teniserka sa 6:2, 6:3 ubedljivo pobedila Japanku Naru i plasirala se u polufinale turnira u Ouklendu. U borbi za finale odmeriće snage sa Belgijankom Flipkens

  • 0

Ana Ivanović deluje sjajno na početku nove sezone. Srpska teniserka plasirala se u polufinale WTA turnira u Ouklendu savladavši Japanku Kurumi Naru sa 6:2, 6:3.

Ana će se u noći između četvrtka i petka za finale boriti sa Belgijankom Kirsten Flipkens koja je takođe pobedila Japanku, Išizu. Ivanovićeva i Flipkens su do sada jednom odmerile snage, a uspešnija je bila Belgijanka. U drugom polufinalu se sastaju Venus Vilijams i Džejmi Hempton.

Ivanovićeva je od samog starta meča nametnula svoj prepoznatljivi agresivni ritam i prvi set rešila u svoju korist sa dva brejka prednost. Na samom početku drugog seta 81. igračica sveta je dozvolila srpskoj teniserki da joj oduzme servis, a Ivanovićeva je nakon toga  rutinski privela meč kraju. Turnir u Ouklendu igra se za 250 WTA poena i nagradni fond od 250.000 dolara.

Četvrtfinale WTA turnira u Ouklendu:

Kirsten Flipkens (Belgija) - Sači Išizu (Japan) 6:4, 7:5

Ana Ivanović (Srbija) - Kurumi Nara (Japan) 6:2, 6:3

Džejmi Hempton (SAD) - Loren Dejvis (SAD) 6:2, 4:6, 6:4

Venus Vilijams (SAD) - Garbin Muguruza (Španija) 6:3, 6:3

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA