Kog Srbina morate imati u timu od ovog januara?

Bogata lista britanskog Gardijana uvrstila je samo jednog našeg igrača među 20 najtraženijih

  • 0

Onog trenutka kada se stara godina zameni novom u svim fudbalskim klubovima se pali alarmantna lampica. To znači da je došao trenutak da se sa interesovanja za pojedine igrače pređe na konkretna dela. Tako će biti i ove godine, a ovaj januarski prelazni rok ima tendenciju da bude jedan od onih koji će imati presudan značaj na kraju sezone.

Potencijalnih transfera je mnogo, a među najtraženijim igračima u Evropi nalazi se i srpski reprezentativac Nemanja Matić. On se nalazi u TOP 20 transfer meta za predstojeći prelazni rok.

Matić trenutno dostiže svoj fudbalski zenit u Portugaliji. U Benfiki je nezamenjiva karika i igrač od koga sve zavisi na terenu. U medijima se već duže vreme koketira sa njegovim i imenima fudbalskih velikana, a javne pohvale od Žoze Murinja i Karla Anćelotija, svakako da predstavljaju dodatni znak da će Matić ovu fudbalsku sezonu završiti van "Dragaa".

U ovom trenutku njegova tržišna vrednost iznosi između 20-22 miliona funti, a kao nove destinacije u njegovoj karijeri se spominju Čelsi, Real Madrid i Mančester Junajted, a navodno je najbliži "Stamford Bridžu".

Pored srpskog reprezentativca na ovoj listi koju je objavio britanski Gardijan se još nalaze Johan Kabaj iz Njukasla, , Šaćiri iz Bajerna, Pedro Obijang iz Sampdorije, Nikolas N'kolu iz Marseja, Šar i Salah iz Bazela, Batušaji iz Standarda, Gonalons iz Liona, Ivan Rakitić iz Sevilje, Gonzalo Iguain iz Napolija, Fredi Guarin iz Intera, Danijel Ager iz Liverpula, Edin Džeko iz Mančester Sitija, Luis Muriel iz Udinezea, Ander Herera iz Atletik Bilbaa, Adam Lalana iz Sautempotona i trio iz Porta, Martinez, Mangala i Reges.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telgraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA