Zvezdin album sa sličicama košarkaša (FOTO)

Marketinški sektor košarkaškog kluba Crvena zvezda neprestano radi, a ovaj put je ideja kreirana u duhu tradicije . Od subote 4. januara košarkaše Crvene zvezde moćićete da gledate i na sličicama u albumu

  • 13

Nekada su albumi sa sličicama igrača predstavljali neizostavni deo života svakog klinca. Popunjave albuma i tapkanje sa drugarima predstavljali su svakodnevnicu, a i pored mnogih tehnoloških otkrića i danas ima puno zaljubljenika u ovaj vid promocije kluba, pa su vođeni time u marketingu košarkaškog kluba Crvene zvezde odlučili da ideju sprovedu u delo.

Od 4. januara na svim kioscima će se pojaviti album i kesice sa sličicama košarkaša Crvene zvezde. Na ovaj način iz tabora crveno-belih su jasno poručili da neguju duh tradicije i da žele da mališani kojima je Zvezda u srcu osete ono što je nekada bila glavna zanimacija mlađih naraštaja.

Podsećamo, pre nešto više od godinu dana identičan potez su napravili i iz redova Partizana u sklopu promocije filma i slogana  "Ima jedan tim", koji je osim tadašnjih sličica košarkaša obuhvatio i celu bogatu istoriju kluba iz Humske 1.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telgraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    2. januar 2014 | 12:52

    Samo kopirate INSTITUCIJU ali nista vam ne vredi-ORIGINAL je ORIGINAL !!!PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!!

  • Nemanja

    2. januar 2014 | 14:44

    Samo nema slicica sa peharima...smesni ganferi...

  • Lovac

    2. januar 2014 | 15:19

    vi ste samo fabrika metalnih proizvoda iz zeleznika, kk crvena zvezda ne postoji drugari, to i vi znate.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA