Nova pobeda Terzićeve na 21. rođendan!

Mlada Novopazarka ostvarila i drugu uzastopnu pobedu u Novoj godini, posle trijumfa u Austriji pobedila i na uličnoj trci u Mrsaću kod Kraljeva

  • 2

Srpska atletičarka Amela Terzić pobedila je na tradicionalnoj 43. Novogodišnjoj uličnoj trci u selu Mrsać kod Kraljeva, dok je Uroš Kutlašić iz Užica slavio u muškoj konkurenciji.

Velika nada srpske atletike je pobedom na stazi dužine 1.650 metara proslavila svoj 21. rođendan. Iza nje na cilj su stigle Zejna Rožajac i Ilge Dautović iz Novog Pazara.

- Lep je osećaj kad pobedite, rado dolazim u Mrsać da trčim, i želim da se ova trka nastavi i narednih godina. Iz godine u godinu u Mrsaću trči sve više takmičara i veliko mi je zadovoljstvo da dolazim ovde - rekla je Amela, koja je samo pre dva dana pobedila na uličnoj trci u Austriji.

Kod seniora stazu od 6.600 metara prvi je završio Užičanin Kutlašić ispred Nemanje Kojića iz Čačka i sugrađanina Bogdana Pantića. U konkurenciji juniora trijumfovao je Janko Urošević iz Čacka, dok je u trci na 1.650 metara pobedila Elvedina Zornić iz Novog Pazara.

Pionirske trke obeležili su atletičari Novog Pazara i takmičarke Užica. Amel Džakovac i Aleksandra Jovanović slavili su kod mlađih pionira i pionirki, dok su Adem Zilkić i Tamara Mićević zabeležili pobede u konkurecniji starijih pionira i pionirki.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hamamski

    2. januar 2014 | 18:58

    Jbg i opet nije najbolji sportista 2013e .. Bruka. Osvojila je u 2013 oj 50 medalja. To niko drugi za zivota ne moze da osvoji!

  • Milos Pariz

    2. januar 2014 | 21:08

    Svaka cast za ovu pravu sportiskinju. Zamislite sta bi Covic rekao da je u Zvezdi. Srbija lepse zivi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA