KINZI: Potrebna nam je Duletova energija i motivacija! TEPIĆ: Nisam zadovoljan svojom igrom!

Dvojica spoljnih igrača Partizana saglasni su da ekipu čeka još dosta borbe u TOP 16 fazi, a treneru Vujoševiću žele brz oporavak i povratak na klupu

  • 3

Košarkašima Partizana ni posle poraz od Real Madrida, ekipe koja je vezala i 26 uzastopnu pobedu, nije bilo svejedno, pre svega zbog sjajnih navijača koji su ih podržali i u trenucima kada nisu igrali dobro.

Povratnik u crno-beli dres Milenko Tepić nije bio zadovoljan svojom igrom, ali se nada da će kao i tim podizati formu u nastavku sezone.

- Real je najbolja ekipa u Evropi, a mi smo uspeli dobar deo utakmice da im pariramo. Tu pre svega mislim na drugu i treću četvrtinu, dok smo loše otvorili završili meč. Oni su zasluženo slavili, ali je razlika trebala da bude manja - rekao je Tepić i dodao:

- Nisam zadovoljan svojom današnjom igrom, mnogo više se očekivao i potrudiću se da to već na sledećem meču bude mnogo bolje.

Izostanak prvog trenera Duška Vujoševića na meču sa Realom zbog bolesti svakako je poremetio crno-bele.

- Vujoševićevo odsustvo je veliki hendikep za nas, ali smo mi morali njegov izostnak da nadomestimo borbenošću i upravo igrom za našeg trenera - rekao je Tepić na koga se nadovezao i Amerikanac u crno-belom dresu.

- Mi smo jedan tim i svaki deo tog tima nam je preko potreban. Želim Vujoševiću brz oporavak. Treba nam njegova energija i motivacija koju nam daje pred svaki meč - rekao je Terens Kinzi, koji smatra da u TOP 16 fazi Partizan očekuje još dosta utakmica.

- Ovo je samo jedna utakmica. Nije dobro što smo izgubili, ali Real je odličan tim. Ipak čeka nas dug put u ovoj fazi takmičenja - zaključio je Kinzi.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(P.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    2. januar 2014 | 23:17

    VELICANSTVENO,CASOVI LJUBAVI DA CEO SVET VIDI !!! PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!!

  • Cvarkov

    3. januar 2014 | 02:20

    Tepiću zaboravio si kako se igra basket...0 poena za ceo meč, zajedno sa Muslijem to je bruka.

  • CZBG

    3. januar 2014 | 02:45

    xaxaxaxax kmee

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA