Loptom napucavaju gole devojke u guzu! (VIDEO)

U jednoj reklami za takmičenje u jačini šuta u Belgiji devojke su morale da prođu kroz "bol" kakvu oseti velika većina klinaca u svom detinjstvu

  • 6

E ovo još nije viđeno! Svi znamo da atraktivne devojke uvek izazivaju veliku pažnju kod muškog pola i da ne postoji stvar koju ne mogu da izreklamiraju, nema sumnje da je i ovo "pogodak u metu".

U Belgiji su se odlučili na nesvakidašnji potez u cilju promovisanja takmičenja u jačini šuta.

U reklami ekipa sa malog fudbala koja broji četiri člana igra popularne "trte" sa dve atraktivne devojke. Njih četvorica imaju zadatak da pogode lepotice u pozadinu što je i sam cilj igre, a kada pogode metu muškarci definitvno mogu da uživaju u prizoru.

Na kraju i igrači imaju zadatak da prime udarac, ali kako devojke ne mogu dovoljno jako i precizno da šutnu, jedan od članova ekipe sa snimanja je probao da pogodi fudbalere, ali nije bio uspešan.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Srbin_sa_Drine

    3. januar 2014 | 16:49

    To su verovatno kreteni kojim ne moze da se digne,pa koriste ove devojke za to,u mom mestu one sluze za mnogo lepse stvari.........

  • Sashki

    3. januar 2014 | 13:45

    U moje vreme mi smo to zvali guze a ne suto dupe :) imas 10 golova I moraš da uhvatiš loptu pre nego sto primis 10 komada. Kroz noge se racunalo 2 ja mislim petom 3-4 glavom 5 tako nešto. Ipak 100 sela 100 dela svagde je malo drugačije.

  • Bojan

    3. januar 2014 | 11:25

    igra zvana suto dupe kao decaci smo je cesto igrali. Moras dati gol glavom ako promasis okvir gola onda te zarede svi ucesnici. Ali kad se neko naguzi onda je prava meta. A kako se dupenca ovih devojaka tresu ja bih se ukljucio u ovoj reklami.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA