Najveći biseri Zvezdinih fudbalera u prošloj godini (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde tokom protekle godine znali su da svojim potezima poprilično iznerviraju svoje navijače, ali bilo je i onih koji su izmamili osmehe na licima simpatizera crveno-belih

  • 5

Navijačima fudbalskog kluba Crvena zvezda protekla godina sigurno neće ostati u lepom sećanju. Još jedna titula je izgubljena, opet je bilo trenerske vrteške, finansijska situacija se nije značajno popravila, a partije fudbalera svakako nisu očarale.

Igrači kluba iz Ljutice Bogdana često su bili na udaru navijača. Preko dobacivanja, uvreda, skidanja dresova pa sve do razbijanja automobila. Ipak, neki potezi fudbalera mogu slobodno da se svrstaju pod parolu "da nije smešno, bilo bi tužno".

Navijači su odlučili da naprave kompilaciju snimaka sa TOP 10 bisera Zvezdinih igrača.

U video kompilacije su se između ostalog našli i korner Milijaša, Dauda koji je završio u mreži, "veština" Onjila, prijem Pantića, a pobednik je naravno Boban Bajković.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Belgrade boys

    3. januar 2014 | 14:20

    Kad kažu ZVEZDA misle SRBIJA...kad kažu partizan misle hrvatska...!!!!!!!!

  • Kule

    3. januar 2014 | 13:35

    A sad bih ja vas iz Telegrafa pitao zasto bas Zvezda ili je to slucajno! Pa i medju grobarima ima gafova kao npr. direktorke marketinga da igraci treba da gledaju balet zbog dobrih cica ili npr. mustafa izvukao licnu pouku iz Egzibicioniste ili npr. Volkov dobio barine zbog bezobrazluka ili npr. kimi skida traku scepovicu, pa zatim cuvena konferencija za novinare....itd itd! Nego svi mediji gazi Zvezdu i samo Zvezdu.... Razmislite o tome...

  • Rajko

    3. januar 2014 | 15:18

    kokeza odlazi kokeza odlazi ....!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA