KRAJ SAGE: Nemanja Radonjić potpisao za Romu!

Sportski direktor Rome Valter Sabatini za "Gazeta dela Sport" potvrdio da je talentovani igrač potpisao za klub iz Rima. Radonjić je proveo pet dana u "večnom gradu" kod Adema Ljajića nakon čega je potpisao ugovor. Partizanu ni dinara od transfera

  • 2

Dugo se o jednom fudbaleru Partizana nije toliko pisalo u javnosti, a da on nije proveo ni minut na terenu u crno-belom dresu. U pitanju je sedamanestogodišnji Nemanja Radonjić koji je prema najnovijim saznanjima potpisao profesionalni ugovor sa italijanskom Romom.

Iako se pre par nedelja pojavila informacija da je talentovani vezista potpisao za rumunski Vitorul, što je potvrdio i predsednik Partizana Dragan Đurić izgleda da je to samo bio manevar agenata mladog igrača kako bi mu što brže obezbedili prelazak u Seriju A.

Kako piše "Gazeta dela Sport" sportki direktor Rome Valter Sabatini i menadžer Radonjića, Falji Ramadani za vreme boravka igrača u Rimu, dogovrili su sve detalje oko ugovora. Nemanja je vreme u "večnom gradu" proveo u stanu Adema Ljajića, koji će mu sigurno pomoći u adaptaciji.

Ono što ostaje nejasno je da li je Roma platila nešto Vitorulu, s obzirom da je prema inforimacijama u italijanskim medijima Radonjić u Rim stigao kao slobodan igrač, pa ostaje nejasno da li i kome Roma mora da plati, ali ono što je evidetno je da srpski šampion neće videti dinara od ovog transfera.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bgd

    3. januar 2014 | 22:01

    Puno srece Delijo u Romi

  • Bora

    4. januar 2014 | 08:53

    Pa on i nije bio Partizanov igrač.Partizan je već uzeo (na vreme) pare od Vitorlua!Čemu onda ovo spinovanje i zluradost u tekstu?A inače,srećan mu put i daleko mu 'lepa kuća'!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA