IMAO KAMERU NA KACIGI: Mihael Šumaher snimio svoju nesreću?

Neimenovani izvor blizak francuskim zvaničnicima koji istražuju nesreću obelodanio postojanje kamere na skijaškoj kacigi legendarnog vozača Formule 1 u trenutku nesreće

  • 2

Kameru fiksiranu na skijaškoj kacigi Mihaela Šumahera preuzeli su istražitelji nesreće u kojoj je teško povređen legendarni vozač Formule 1, prenosi AFP.

Navodi se da je neimenovani izvor blizak francuskim zvaničnicima koji istražuju nesreću obelodanio postojanje kamere kasno u petak.

Izvor je rekao da su preduzete sve mere u nastojanju da se otkriju bilo kakvi tragovi o okolnostima nesreće, a policija nije želela da komentariše postojanje kamere bez dogovora sa Šumaherovom porodicom.

Francuski list "Dofin Libere" tvrdi da je Šumaher na dan nesreće skijao s kamerom na kacigi, ali da još nije poznato da li je ona bila uključena tokom kobnog spusta.

Isti list prenosi da su istražitelji ispitali i Šumaherovog 14-godišnjeg sina Mika koji je, kako se pretpostavlja, skijao sa ocem i jednim prijateljem u trenutku nesreće.

Sedmostruki prvak sveta je u komi dočekao 45. rođendan, a nekoliko desetina navijača Ferarija održalo je tim povodom bdenje ispred bolnice u Grenoblu.

Navijači su bili obučeni u crvene Ferarijeve dresove, a nosili su transparent na kojem je pisalo: "Šumi, naše misli su uz tebe i tvoju porodicu".

Šumaher je u nedelju na skijanju u francuskom centru Meribel zadobio teške povrede, kada je pao i glavom udario u stenu, a lekari bolnice u Grenoblu bore se za njegov život.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Republika Srpska Gore Tri Prsta

    4. januar 2014 | 14:56

    Ako ju je imao ne znaci da je snimao trenutak nesrece. Ta kamera skijasima na hladnooci traje 2 sata snimanja. Cisto informativno Sumi izdrzi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA