Šumaherov prijatelj: Mihael nije više u životnoj opasnosti!

Filip Štrajf, prijatelj legendarnog Nemca, preneo je reči hirurga Žerara Silana o stanju bivšeg vozača Formule 1, ali se iz bolnice u Grenoblu još nisu zvanično obratili javnosti

  • 1

Prijatelj Mihaela Šumahera i nekadašnji vozač Formule 1 Filip Štrajf preneo je medijima ispred bolnice u Grenoblu da Nemac više nije u životnoj opasnosti.

- Nisam doktor, samo mogu da vam kažem šta mi je rekao hirurg Žerar Sailan (neurohirurg koji je lečio Šumahera posle udesa na "Silverstonu" 1999. godine, prim. aut). Stanje je još ozbiljno, ali život Mihela Šumahera srećom više nije u opasnosti - poručio je Francuz Štrajf.

Iz bolnice se još nisu obraćali javnosti povodom stanja u kom se nalazi sedmostruki šampion Formule 1. Prema pojedinim spekulacijama, lekari bi u nedelju trebalo da pokušaju da probude Šumahera iz veštački izazvane kome.

U subotu su se pojavile informacije da su kameru koja je bila fiksirana na skijaškoj kacigi Šumahera preuzeli istražitelji nesreće. Oni su navodno takođe ispitali i Šumaherovog 14-godišnjeg sina Mika koji je, kako se pretpostavlja, skijao sa ocem i jednim prijateljem u trenutku nesreće.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA