BESPARICA: Zvezda se priprema u Srbiji do februara?

Pošto su vremenske prilike u Beogradu neuobičajeno dobre za ovo doba godine, a rukovodstvo crveno-belih pokušava da uštedi na svakom koraku, postoji velika mogućnost da igrači Slaviše Stojanovića odrade prvi deo priprema i glavnom gradu

  • 8

Fudbaleri Crvene zvezde počinju sa pripremama 15. januara, a prema predviđenom planu trebalo je da već dva dana kasnije otputuju u Sloveniju. Međutim, kako sada stvari stoje i ukoliko vremenski uslovi dozvole, izabranici Slaviše Stojanovića bi mogli da ostanu i treniraju u Beogradu sve do februara, a tek tada bi otišli na drugi deo priprema u Kopar.

S obzirom na to da je trenutno vreme u Srbiji i Beogradu jako prijatno, a kako uprava crveno-belih pokušava da uštedi i smanji troškove gde god se može to učiniti, velike su šanse da prvi deo priprema za prolećnu polusezonu, igrači kluba iz Ljutice Bogdana provedu u glavnom gradu Srbije, a kondicione treninge odrade upravo na svojoj Marakani. Ova odluka još uvek nije zvanično doneta.

Ono što je sigurno jeste da će se od 1 - 15. februara, Milijaš i drugovi pripremati besplatno u objektima "Terem Čatež" sa kojima Zvezda ima partnerstvo, a već su zakazana i tri kontrolna meča za taj period.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs/Izvor: Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rajko

    4. januar 2014 | 13:57

    kokeza odlazi kokeza odlazi ...!!!!!!

  • dobro obavesten

    4. januar 2014 | 14:15

    Gotovo ..gasi svetlo u rupi.pukli su gani.

  • Kg

    4. januar 2014 | 16:24

    Kada rukovodstvo CZ pokusava samo da se finansijski ponasa odmah se javljaju komsije zlobnici.Gledajte poslove u svom "groblju"!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA