Hokejaši Zvezde suspendovani do kraja sezone, nisu odigrali nijedan meč!

Crven-beli ove sezone nisu odigrali nijedan takmičarski meč u seniorskoj konkurenciji i zato su u HSS bili primorani da donesu ovakvu odluku

  • 5

Hokejaški savez Srbije izdao je saopštenje u kome je naveo da se hokejaški klub Crvena zvezda suspenduje do kraja tekuće sezone zato što nisu do sada odigrali nijednu utakmicu, niti su licencirali igrače, a vrhovna hokejaška organizacija je posle nekoliko odlaganja morala da se odluči na ovakav potez.

Iako je pre početka prvenstva Srbije prijavila seniorsku selekciju i uprkos naknadnim pozivima da se izjasni da li će učestvovati u takmičenju, Crvena zvezda se do donošenja odluke o tome nije izjasnila, niti je u predviđenom roku (do 13. novembra) podnela zahtev za licenciranje igrača.

!Zbog spora sa Hokejaškim savezom Beograda oko raspodele termina korišćenja ledene hale „Pionir", Crvena zvezda ove sezone nije odigrala nijedan takmičarski meč u seniorskoj konkurenciji, obaveštavajući svoje protivnike da neće nastupati dok se taj problem ne reši. Kako je ta primedba pogrešno usmerena, budući da raspodela termina nije u nadležnosti Saveza hokeja na ledu Srbije ova odluka je, uprkos višestrukom odlaganju, bila iznuđena," navodi se u saopštenju HSS-a.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • неконебитан

    4. januar 2014 | 16:44

    Поред овако ретардираних тренера,не чуди ме...Чуди ме да ви пишете о хокеју,који је заворављен спорт...Већина играча је прешла у конобаре,тренери алкоси који пију виљамовку као воду..Срамота је споменути овај спорт...Нисте писали кад је Спартак сам себе прогласио прваком а да нису дошли да одиграју утакмицу...срамота бре

  • Hokejas

    4. januar 2014 | 16:27

    Propali sport u Srbiji

  • Redovan

    4. januar 2014 | 16:15

    Ponavljaju se stvari, opet ista prica kao pre desetak godina. Opet su ljudi u HSS ti koji ne shvataju da ne znaju, unistavaju hokej u ovoj zemljl, znog njihovih sitnih dobitaka( godisnja apanaza od iihf-a, 50000e). A mozemo da imamo mnogo vise, unistili su hokej, imamo tri ekipe u zemlji, nista ne rade po pitanju novog leda, zvezdina deca razbijaju u svim konkurencijama do seniorske ekipe. Naravno i Zvezdin veliki predsednik, zuti prevarant, gazda Arene i Sage, mnogo je doprineo ovome razmislja kao i ovi iz saveza, samo nema sta vise da se pljacka! Mnogo me ovo pogadja, deca nemaju uslova za napredovanje, pored ovakvih neznalica, prevaranata i budala, svi gledaju svoje interese. Razocaran sam stanjem, dosta mi svega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA