KARI PEŠIĆ: Zvezda bi pobedila Partizan da je igrala u Pioniru!

Da su crveno-beli igrali mečeve Evrolige u Pioniru, izvesno je da bi pobeđivali, smatra Zvezdin bivši trener

  • 12

Nekadašnji trener košarkaša Crvene zvezde koji sada predvodi minhenski Bajern sa klupe, Svetislav Pešić, smatra da je bila pogrešna odluka uprave crveno-belih da se utakmice Evrolige igraju u "Kombank areni", pogotovo prva protiv Lokomotive Kubanj na startu.

- Crvena zvezda je igrala dosta dobro i prava je šteta što je izgubila mečeve protiv Lokomotive Kuban, pogotovo prvi. Da je igrala u Pioniru verovatno bi pobedila. Kao što je izvesno da bismo mi pobedili Partizan u finalu plej-ofa da nismo igrali u Železniku. Međutim, treba biti na zemlji i ići korak po korak. A, ne da se priča o avionima i kamionima - rekao je Pešić za "Žurnal".

Pešić je zatim još jednom istakao da je odluka Crvene zvezde da igra u Areni bila pogrešna i dodao:

- Ne znam koju su bili motivi, ali sportski interes mora da bude na prvom mestu, pa onda sve ostalo. A, iz tog ugla, mečevi su morali da se igraju u Pioniru. Crvena zvezda prvo mora nešto da osvoji, pa tek onda da se bavi drugim stvarima. Dobro je da su se konačno svi smirili i da nema velikih izjava, kao i da se ekipa razvija kako treba. To je jedini put do uspeha - direktan je kao i uvek Svetislav Pešić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pfc ImperIum

    5. januar 2014 | 11:00

    Igrali su zato sto su kompleksasi,zato da ih ne zezaju da u Areni mogu da igraju samo na koncertu Ljube Alicica! Ali dzabe sve,uvek cete biti mali FMP!

  • stojke

    5. januar 2014 | 11:22

    O cemu ovaj prica?? Pa gde smo igrali finale prosle godine?? 4 utakmice u Pioniru i 3 puta Partizan dobio.Jos ima kompleks Duleta Vujosevica...

  • Vladaz

    5. januar 2014 | 11:01

    Da nije Partizana mozda bi i kljucnuli koju titulu ovako ostajete samo KK Sledeca Sezona!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA