HAKINEN ŠUMAHERU: Bori se kao nekad na stazi!

"Prvi put u životu ne moraš da se takmičiš sa štopericom. Ne moraš da postigneš najbolje vreme u ovoj trci. Imaš sve svreme koje ti je potrebno," deo je pisma koji je slavni Finac uputio nekadašnjem ljutom rivalu

  • 0

Bivši šampion Formule 1 i jedan od najvećih rivala Mihaela Šumahera Finac Mika Hakinen poželeo je teško povređenom Nemcu uspešan oporavak.

"Ova nesreća je novi izazov za tebe. Moraš ponovo da se boriš snažno, kao što smo nekada radili na stazi", poručio je Hakinen u pismu koje je objavljeno u nemačkom Bildu.

On je pozvao Šumahera na strpljenje.

"Učini mi uslugu, prvi put u životu ne moraš da se takmičiš sa štopericom. Ne moraš da postigneš najbolje vreme u ovoj trci. Imaš sve svreme koje ti je potrebno", poručio je dvostruki šampion Formule 1.

Šumaher je prošle nedelje na skijanju u francuskom centru Meribel zadobio teške povrede, kada je pao i glavom udario u stenu, a lekari bolnice u Grenoblu i dalje se bore za njegov život.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA