NINKOVIĆ: Ljajić i ja nismo dobili batine!

Vezista crno-belih potvrdio da je došlo do sukoba između njega i Adema Ljajića sa jedne i Filipa Panajotovića sa druge strane, ali je demantovao da su njih dvojica tom prilikom pretučeni

  • 10

Vest da su se mladi srpski fudbaleri Nikola Ninković i Adem Ljajić potukli sa bivšim dečkom Stanije Dobrojević, brzo se raširila po srpskim medijima. Jedan od pomenutih aktera ovog incidenta, Ninković, potvrdio je za Žurnal da je bilo prepucavanja i prepirke, ali da nije došlo do tuče.

- Ma, to su budalaštine, ništa se nije desilo. Nisam dobio batine. Istina je da je došlo do verbalnog sukoba, ali nas dvojicu niko nije dirao. Evo čitam šta se piše i smejem se - rekao je talentovani vezista Partizana.

Podsetimo, svi mediji su preneli da su se uoči Nove godine, dvojica fudbalera u jednom beogradskom klubu zakačila sa Filipom Panajotovićem sa kojim je u društvu bila bivša devojka trećeg člana crno-belih Vladimira Volkova, zbog koje je izbio čitav incident. Na kraju se prema priči prisutnih umešalo i obezbeđenje koje je pretuklo nekadašnje omladince Partizana i izbacilo iz lokala.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport<

(Telegraf.rs/Izvor: Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA