Serija iz snova Nedovićevog Golden Stejta! (FOTO)

Srpski reprezentativac ne igra, a tim iz Ouklenda melje sve pred sobom. Trenutno je četvrti tim Zapada. Edi Marfi video novi debakl Lejkersa u Los Anđelesu

  • 0

Devet pobeda u nizu tokom jedne sezone ne pamte ni najverniji navijači Golden Stejta. Tim iz Ouklenda posle pobede na terenu šampiona Majamiju, nastavlja da melje, pobedio je i u Vašingtonu, ponovo uz paljbu iz svih pozicija.

Trijumfu od 112:96 u prestonici nije svedočio Nemanja Nedović, jer srpski košarkaš i dalje nije u planovima trenera tima, ali nema sumnje da ga je zakačila euforija kakva se ne pamti u ovom timu.

Pobedi nad "čarobnjacima" ponovo je najviše kumovao fenomenalni Stiven Kari. Ne toliko zbog poena (14), koliko zbog asistencija (10). Zato su ruku namestili Klej Tompson 26 poena i Dejvid Li (21).

Jan Veseli je za Vašington postigao osam poena.

Golden Stejt je trenutno sa skorom 23-13 četvrti tim Zapadne konferencije.

Indijana u Klivlendu, Majami protiv Toronta i Oklahoma protiv Bostona nisu dozvolili iznenađenje i igranje renomeom, kao što su uradili L.A. Lejkersi.

Tim iz Los Anđelesa, doduše bez Kobija Brajanta, deklasiran je kod kuće od Denvera 137:115. Baš kao i 13. novembra Denver je znao kako protiv tima iz "grada anđela", a vodili su ga Nejt Robinson sa 21 poenom, Timofejev Mozgov i Taj Louson sa po 20.

Neverovatno deluje, da su veliki Lejkersi doživeli čak sedam poraza u polsednjih devet mečeva u Stejpls centru. Međutim, za njih pakao tek počinje, jer će u naredna 22 susreta, samo jedan odigrati pred svojim navijačima.

Rezultati

Detroit - Memfis 84:112

Klivlend - Indijana 78:82

Majami - Toronto 102: 97

Vašington - Golden Stejt 96:112

Oklahoma - Boston 119:96

Dalas - Njujork 80:92

L.A. Lejkers - Denver 115:137

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA